A farm, ahol élünk (röviden rólunk)
Chili iránti szerelmem azzal kezdődhetett, hogy megkóstoltam életem első, közepesen erős (=gyenge) fajtáját egy hipermarket polcáról választva. Többféle chilit is kipróbáltam, de leginkább a konyhaablakban termesztett sajátomat szerettem fogyasztani. Ekkor még Budapesten éltem, de tudtam, hogy vidékre kellene költözni, hogy létrehozhassam az álmomat, a konyhánál nagyobb „chilifarmomat”. 2017-ben a világ legnagyobb boldogsága ért: megszületett kislányom Szófia. Szerettük volna egy nyugodtabb, falusi környezetben felnevelni, ezért a chili és Szófia iránti szerelmemből fakadóan nem volt kérdés, hogy költözünk (Tápiógyörgyére). Ugyanebben az évben ajándékba kaptam hat tő Red Habanero palántát, aminek a helyes benti nevelése után sikerült csodaszép magokat gyűjteni, ami olyan jól sikerült, hogy láss csodát, 2018 nyarán a kertben nem volt más, csak Red Habanero. A chili szenvedélye magával sodort és egyre több fajtát ismertem meg, így 2020-ban még több chilivel, egy honlappal és kibővült termékpalettával várom a chili-szerelmeseit!
Attila (Nico)