Miért válassz minket?
  • Csak első osztályú alapanyagokból
  • Körültekintő gyártás a palántáktól a tányérodig
  • Szenvedély, szerelem és elkötelezettség
  • Családi vállalkozás, szívvel lélekkel
További információk

A farm, ahol élünk (röviden rólunk)

Chili iránti szerelmem azzal kezdődhetett, hogy megkóstoltam életem első, közepesen erős (=gyenge) fajtáját egy hipermarket polcáról választva. Többféle chilit is kipróbáltam, de leginkább a konyhaablakban termesztett sajátomat szerettem fogyasztani. Ekkor még Budapesten éltem, de tudtam, hogy vidékre kellene költözni, hogy létrehozhassam az álmomat, a konyhánál nagyobb „chilifarmomat”. 2017-ben a világ legnagyobb boldogsága ért: megszületett kislányom Szófia. Szerettük volna egy nyugodtabb, falusi környezetben felnevelni, ezért a chili és Szófia iránti szerelmemből fakadóan nem volt kérdés, hogy költözünk (Tápiógyörgyére). Ugyanebben az évben ajándékba kaptam hat tő Red Habanero palántát, aminek a helyes benti nevelése után sikerült csodaszép magokat gyűjteni, ami olyan jól sikerült, hogy láss csodát, 2018 nyarán a kertben nem volt más, csak Red Habanero. A chili szenvedélye magával sodort és egyre több fajtát ismertem meg, így 2020-ban még több chilivel, egy honlappal és kibővült termékpalettával várom a chili-szerelmeseit!

Attila (Nico)

Ha 20 000 Ft felett vásárolsz,
számodra a kiszállítás INGYENES
nulla, azaz 0 Ft
Chili iránti szerelmünk azzal kezdődhetett, hogy megkóstoltuk életünk első, közepesen erős (=gyenge) fajtáját egy hipermarket polcáról választva. Többféle chilit is kipróbáltunk, de leginkább a konyhaablakban termesztett sajátunkat szerettük fogyasztani. Ekkor még Budapesten éltünk, de tudtuk, hogy vidékre kellene költöznünk, hogy létrehozhassuk a konyhánknál nagyobb „chilifarmunkat”.
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2019-2020 © nicochilifarm.hu - webdesign: webmestered.hu
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.